skip to main
|
skip to sidebar
Świat kawy
piątek, 23 listopada 2007
Kawa wzmocniona
300 ml mocnej kawy
125 ml ciemnego rumu
4 łyżki cukru
150 ml śmietany
Rum i cukier nieco podgrzać i przelać do wysokich szklanek. Dodać kawę. Śmietanę ubić i przelać ostrożnie do napojów tak, aby utrzymywała się na powierzchni. Natychmiast podawać.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Archiwum bloga
►
2009
(1)
►
września
(1)
►
2008
(12)
►
września
(1)
►
czerwca
(1)
►
kwietnia
(5)
►
marca
(2)
►
lutego
(1)
►
stycznia
(2)
▼
2007
(32)
►
grudnia
(2)
▼
listopada
(5)
Kawa wzmocniona
Kawa z Winem i Miodem
Kawa po kapitańsku z Koniakiem
Kawa po wietnamsku
Arabica - najstarszy gatunek kawy
►
października
(4)
►
września
(6)
►
sierpnia
(6)
►
lipca
(9)
O mnie
emi
Wyświetl mój pełny profil
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz